Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Оболоні в Києві стався масштабний прорив теплотраси

  • 19.05.2017, 10:30
  • 895

Дорогу на Героїв Сталінграда перекрили, багато будинків залишилися без гарячої води.

У Києві на перетині проспекту Героїв Сталінграда та Маршала Тимошенка стався прорив теплотраси. Про це повідомляє Еспресо.

Зазначається, що внаслідок цього на проїжджій частині утворився котлован розміром приблизно 6 на 6 метрів, заповнений гарячою водою. Згодом котлован почав розширюватися.

В результаті провалу проїжджої частини було повністю перекрито рух на ділянці від площі Михайла Загороднього до вулиці Прирічної. Поліцейські спрямовують автомобілістів в об'їзд.

"Не менше 25 будинків залишилися без води. Дорогу повністю перекрили в обидві сторони. Трубам більше 35 років, хоча за регламентом їх треба було міняти років 10 тому", - йдеться в повідомленні "Київ Оперативний". За інформацією спільноти, служби "прогнозують завершити роботи до завтрашнього вечора".

Прес-служба КМДА передає, що через аварію змінили маршрут тролейбуси №24 та №34 на вул. Героїв Сталінграда, 35 - вул. Маршала Тимошенка в обидва напрямки руху.

Роботу тролейбусів маршруту № 24 організували від вул. Свободи - вул. Маршала Тимошенка (за власною схемою руху) - вул. Зої Гайдай - вул. Героїв Дніпра - вул. Героїв Сталінграда - вул. Північна і в зворотному напрямку. Тролейбуси маршруту № 34 курсують: станції метро "Петрівка" - "Мінська".

Джерело: espreso.tv

Схожі новини