Передплата 2024 «Добрий господар»

У Путіна є новий небезпечний план щодо України

  • 18.05.2017, 18:23
  • 2 127

У президента Росії Володимира Путіна є новий план - перетворити Україну на проросійську державу-маріонетку часів Віктора Януковича.

Про це розповів народний депутат від фракції "Народний фронт", координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, інформує "Апостроф".

Підтвердження наявності цього плану - заяви ватажка так званої ЛНР Ігоря Плотницького про повернення квазіреспубліки до складу України. Після провалу силового сценарію зі створенням "Новороссии" Путіним розігрується новий сценарій — перетворення України на державу-маріонетку Кремля часів Януковича.

"Зараз активно піднімають голову вчорашні регіонали, розкручується "Опозиційний блок". Зважаючи на ресурси, які витрачаються на піар, їх електоральне поле зростає, зокрема на сході і півдні України. Все це на тлі вкрай негативної соціально-економічної ситуації в Україні відкриває для Кремля вікно можливостей у намаганні проштовхувати більш проросійську владу і своїх ставлеників на ключові посади в Україні", - вважає Тимчук.

На його думку, наступні вибори в Раду можуть стати точкою відліку, коли парламент буде вже "набитий проросійськими елементами і агентурою". Потім можна буде спробувати нав'язати і президента, який був би більш лояльний до Росії.

Реалізація такого сценарію не змусить Путіна відмовитися від силового сценарію на Донбасі.Бойовими діями на Донбасі Путін обмежує інвестиції, які могли б підняти економіку України.

Джерело: espreso.tv

Схожі новини