Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Андрій Садовий прокоментував вручення повісток на допит міським чиновникам

  • 17.05.2017, 20:01
  • 1 881

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував ситуацію із врученням повісток членам комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій для надання свідчень в поліції.

Він назвав замкнутим колом блокування вивезення сміття і покарання за те, що його не вивезли: «Схема геніальна: спочатку блокують і не дають можливості вивозити сміття, а потім порушують кримінальні провадження за те, що сміття не вивезено», ― емоційно зазначив міський голова.

За словами мера, вранці вручили повістки членам комісії з надзвичайних ситуацій і замість того, щоб працювати і вирішувати робочі питання, все керівництво міста ходить в поліцію і дає покази.

Садовий додав, що під час робочого візиту до Києва обговорив ситуацію з іноземними дипломатами і вони чудово знають причини сміттєвої блокади у місті. Адже після підписання меморандуму ситуація майже не змінилася, місто має можливість вивозити лише до 80 тонн на день. Відтак третина майданчиків в місті є переповнена.

«Усіх треба посадити і показати, як погано люди господарюють. З того нічого не вийде. Ми будемо боротись, ― зазначив мер Львова. ― Мене ще не викликали. Але може викличуть. Я готовий. На мене вже стільки всього поназаводили! Тільки вони бояться це запускати, тому що думають: «а як люди відреагують?». Їх же цікавить не результат. Їх же цікавить принизити, щоб рейтинг понизити. Вони ж не думають про роботу».

Джерело: zaxid.net

Схожі новини