Передплата 2024 ВЗ

Нападник Зозуля призупинив виступи за збірну через брак практики

  • 16.05.2017, 21:01
  • 1 272

Нападник Роман Зозуля вирішив припинити виступи за збірну України допоки рівень його гри не буде відповідати національній команді.

Про відповідне рішення Зозуля оголосив у Facebook.

«Зараз я чудово розумію, що я не є гравцем рівня збірної. В мене немає практики. Тільки найсильніші та кращі повинні бути у лавах збірної. Це моя особиста думка. Я не хочу бути людиною, яка буде займати місце молодого та талановитого гравця», — написав він.

При цьому він додав, що готовий завойовувати місце в збірній і робитиме все, «щоб бути достойним гравцем».

«Коли в мене буде достатньо ігрової практики та тренери побачать, що я є достойним бути гравцем збірної, я з гордістю вдягну футболку с тризубом на серці», — підсумував футболіст.

Нагадаємо, Зозуля у січні перейшов з іспанського «Бетіса» до «Райо Вальєкано» на правах оренди, але змушений був через день повернутися. Фанати «Райо» (ультралівого спрямування) звинуватили його в нацизмі й агресивно вимагали аби він забирався з клубу. Зозулю підтримали іспанська ліга, «Бетіс», ФФУ.

Пізніше ФІФА дозволила українцю Зозулі перейти до іншого клубу.

Як політика втручається і тисне на спорт, чому фанати затаврували українця, чим це загрожуватиме ультрас і футболісту — читайте в огляді Громадського.

Джерело: hromadske.ua

Схожі новини