Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В парламенті ініціювали збір підписів за відставку Луценка з посади генпрокурора

  • 15.05.2017, 14:41
  • 1 257

Голова парламентського комітету з питань запобігання та протидії корупції Єгор Соболєв закликав народних депутатів почати збір підписів за відставку генерального прокурора України Юрія Луценка.

«За той час, поки парламент не збирався, чергові “беркутівці” втекли в Росію від українського правосуддя, а Інтерпол припинив розшукувати Януковича і главу його адміністрації Клюєва.

Це пряма відповідальність генерального прокурора, призначеного за згодою частини парламентарів рік тому. У мене величезне прохання до тих парламентарів, які далі хочуть представляти українське суспільство, а не нести вантаж за покривання всіх тих злочинів, — почати збирати підписи про відставку цього генерального прокурора ... Юрій Луценко проявляє себе тільки в Фейсбуці», — сказав Соболєв на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій, комітетів і груп Верховної ради в понеділок, 15 травня, повідомило агентство «Інтерфакс-Україна».

Нещодавно виповнився рік з моменту, коли Юрій Луценко був призначений генеральним прокурором України. Президент України Петро Порошенко 14 травня на прес-конференції заявив, що задоволений роботою Луценка, і закликав його відзвітувати перед Верховною Радою за рік роботи.

Джерело: zaxid.net

Схожі новини