Передплата 2024 «Добра кухня»

Помічник Яроша визнав, що його колега підстрелив таксиста на Дніпропетровщині

  • 15.05.2017, 14:12
  • 1 029

14 травня у місті Кам’янське на Дніпропетровщині місцевого таксиста підстрелив охоронець Дмитра Яроша – Михайло Навроцький.

Про це розповів помічник народного депутата Дмитра Яроша, лікар-хірург швидкої допомоги Кам’янського — Ростислав Винар в коментарі «Обозревателю».

За його словами, попередня інформація про те, що член партії «Державницька ініціатива Яроша» Роман Малисевич прострелив ногу таксисту за відмову відповісти на привітання «Слава Україні!», не відповідає дійсності.

«Роман Малисевич тут взагалі не при чому. Наскільки я знаю, його в тій машині не було. Основним фігурантом всього цього діла є Михайло Навроцький. Малисевич вийшов з квартири і просто попав під роздачу розлюченого натовпу. Можливо, ми навіть будемо подавати зустрічний позов, тому що його в машині не було», — розповіли у Яроша.

За словами Винара, Навроцький дійсно є охоронцем Яроша, а потерпілому таксисту надають максимальну допомогу.

«Він боєць «Української добровольчої армії» і належить до охорони Дмитра Яроша. Напередодні вони були на дні народження. Навроцький — заслужена людина, героїчно воював, але за те, що він зробив — буде відповідати згідно з чинним законодавством», — додав помічник Яроша.

Джерело: zaxid.net

Схожі новини