Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Львів’янка Ніна Горинюк стала віце-міс Європа 2017

  • 14.05.2017, 10:08
  • 7 219

У столиці Південної Кореї  - Сеулі фінішував конкурс краси «Міс Європа».

Львів’янка Ніна Горинюк стала віце-міс Європа 2017
Львів’янка Ніна Горинюк стала віце-міс Європа 2017

Вперше в історії успіху на міжнародному конкурсі краси досягла львів’янка. Так, титул віце-міс Європа-2017 здобула топ-модель Ніна Горинюк. Вона також увійшла у п’ятірку кращих учасниць конкурсу, отримала титул четвертої віце-Miss Supertalеnt of the World (за цю корону змагалися 45 дівчат). Зокрема, в рамках фестивалю Supertalеnt of the World відбулися такі заходи - Seul Fashion Week, «Міс Європа-2017» та Miss Supertalеnt of the World. Про це повідомила продюсер Ніни Горинюк - Гражина Чаплін (Гражина з 2004 по 2009 рік була генпродюсером “Міс Львів». Після судових спорів конкурс пройшов ребрендинг — Miss TV).

Корону «Міс Європа-2017» одягнули красуні із Латвії Діані Кубасовій. Діана — успішна топ-модель, займається фітнесом та здоровим способом життя, любить подорожувати. Торік фортуна на цьому конкурсі усміхнулася українці Діані Старковій, яка представляла Францію.

Ніна Горинюк не вперше стає переможницею різноманітних конкурсів краси. У 2015 році - перше місце у соцпроекті «Міс Львів», згодом - Miss Internalional Ukraine 2015. Представляла Україну на Miss International у Японії та у Німеччині на конкурсі «Топ-модель». Сьогодні Ніна успішно робить у рідному Львові телевізійну кар’єру, є ведучою каналу City Life.

Ніна гідно представила Україну на «Міс Європа-2017». Її дрес-код оцінили журі та чимало учасниць конкурсу — вечірню сукню від дизайнера Зоряни Кириленко та розкішну сукню зі шлейфом від Стелли Шаховської. Образ красуні доповнила біжутерія від французького бренду De Tiara.

«Мене переповнюють позитивні емоції! Чергова перемога у конкурсі краси є для мене стимулом не зупинятися на досягнутому, а впевнено йти до нових висот, - розповіла Ніна Горинюк. — Для мене цей титул дався доволі легко. Я виступала впевнено, усміхалася, просто була собою. Вірила у те, що не поїду до дому без стрічки. Моя мрія здійснилася. На «Міс Європа-2017» познайомилася не лише з багатьма красивими і харизматичними учасницями, а й більше дізналася про стиль життя і культуру Південної Кореї. Організатори влаштували нам різноманітні екскурсії визначними місцями країни, були також офіційні зустрічі, акції».

Схожі новини