Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Притула дав дотепний аналіз другому півфіналу Євробачення-2017

  • 13.05.2017, 10:02
  • 1 858

Відомий ведучий і шоумен вкотре влучно прокоментував Євробачення-2017, проте цього разу дісталося не лише учасникам другого півфіналу, але й ведучим.

Відповідний допис з'явився на його сторінці у Facebook.

"Перший півфінал показав, що слоган цьогорічного Євробачення “Celebrate Diversity" повністю знівельовано! Ніякого розмаїття не спостерігалось. Європа нила та вила, ніби відчуваючи, що сьогодні українцям остаточно підпишуть безвіз! З чим я, до речі, вас усіх принагідно вітаю!" — підкреслив він.

Також шоумен відзначив зовнішній вигляд ведучих Олександра Скічка та Володимира Остапчука.

"Джентльмени, велкам у вищу Лігу! І, до речі, що там з вартістю костюмів ведучих? Мені ось це обійшлось у 50 баксів. Фото прикріпив" — зауважив ведучий.

Крім того, Притула прокоментував виступ кожного учасника другого півфіналу. Зауважимо, що йому сподобалися представниці від Нідерландів і гурт з Білорусі.

"До речі, ходив сьогодні підстригти бороду в барбер-шоп в районі Андріївського узвозу і по дорозі зустрів групу меломанів з різних країн. Дивився на них і розумів, що насправді Київ — дуже гей-френдлі місто. Хлопці тримались за ручки, ніжились у проміннях лагідного київського сонечка та впивались один одному в уста, приховані під мужніми бородами. Подекуди я бачив осудливі погляди чоловіків з дорогих автівок, припаркованих на Володимирській, але ніхто не вийшов і не сказав: "Ану припиніть Содом і Гомору в серці Святого Києва золотоверхого!!!" Бо, коли стоїть 40 підкачаних бугаїв і цілуються, то або зібрати 70 ультрас і зробити зауваження, або… констатувати, що Київ — дуже гей-френдлі місто!" — іронічно додав він.

Крім того, шоумен наголосив, що другий півфінал вийшов значно веселішим за перший.

Сьогодні у другому півфіналі переміг неймовірний фолькльорно-хореографічно-інструменально-вокальний перфоменс за участю ведучих Євробачення! Це було сильніше, ніж усі виступи разом взяті. Ну або сильніше, ніж усі виступи разом взяті, окрім Білорусі. Дякую всім за увагу та дружині за смачну індичку! — підсумував Притула.

Джерело: 24tv.ua

Схожі новини