Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові на 7 місяців обмежили рух транспорту біля залізничного вокзалу

  • 12.05.2017, 13:29
  • 1 373

На час ремонту колії трамвай №11 курсувати не буде.

Відсьогодні, 12 травня, з 10:00 обмежили рух транспортних засобів на вул. Чернівецькій у Львові біля головного залізничного вокзалу. Це обмеження триватиме до 12 грудня, повідомляє департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

На цій ділянці ремонтуватимуть трамвайну колію. На вул. Чернівецькій мають замінити контактну мережу, колію і трамвайні плити. Розворотне кільце трамваїв біля залізничного вокзалу цьогоріч не ремонтуватимуть.

На час ремонту трамваї №1, 6 та 9 курсуватимуть за змінами. Їхній маршрут скоротиться на дві зупинки, а кінцевою буде зупинка «Приміський вокзал».

«Трамвайний маршрут №11 на час ремонту вул. Чернівецької курсувати не буде. На маршруті №11 їздить лише один вагон», ― уточнив речник «Львівелектротрансу» Іван Бондар.

Ремонтні роботи виконує ТзОВ «Онур». Орієнтовна вартість ремонту колії становитиме близько 1 млн євро, а загальна вартість проекту разом з рекоyструкцією розворотного кільця та заміною підземних мереж, які виконуватимуть наступного року, — 2,5 млн євро. Фінансування здійснюється за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку і бюджету міста Львова.

Джерело: zaxid.net

Схожі новини