Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Верховній Раді зареєстрували ще два законопроекти про тимчасово окуповані території

  • 10.05.2017, 18:06
  • 1 185

У Верховній Раді сьогодні зареєстровано два законопроекти щодо тимчасово окупованих територій.

Про це йдеться на офіційному веб-сайті парламенту, повідомляє Укрінформ.

Зокрема, автором проекту закону № 6400-1"Про тимчасово окуповані Російською Федерацією та тимчасово непідконтрольні території України внаслідок збройного конфлікту з використанням терористичних угруповань, які отримують підтримку ззовні" є нардеп від фракції "Самопоміч" Наталія Веселова. Текст документа на сайті поки що відсутній.

Автором іншого зареєстрованого сьогодні проекту закону, № 6400-2 "Про тимчасово окуповану Російською Федерацією територію України", є нардеп від БПП Мустафа Найєм. Його текст також відсутній на сайті ВР.

Ці два проекти законів подані як альтернативні до зареєстрованого 20 квітня у парламенті групою депутатів законопроекту № 6400 "Про тимчасово окуповану Російською Федерацією територію України". Серед авторів - віце-спікер Оксана Сироїд, представники "Самопомочі", "Батьківщини", "Радикальної партії".

До цього 13 квітня парламентський комітет з питань державного будівництва, регіональної політики і місцевого самоврядування відхилив законопроект №3593-д "Про тимчасово окуповані території України", ухвалення якого вимагала фракція "Самопомочі"

Схожі новини