Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Князєв призначив виконуючого обов'язки начальника поліції Дніпропетровської області

  • 10.05.2017, 12:48
  • 907

Володимир Богонос тимчасово керуватиме силовим обласним відомством.

У середу, 10 травня, голова Національної поліції Сергій Князєв підписав указ про призначення виконуючим обов'язки начальника поліції Дніпропетровської області керівника патрульної поліції Дніпра Володимира Богоноса. Про це повідомили у прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

«Відсьогодні виконуючим обов’язки керівника поліції у Дніпропетровській області по громадській безпеці моїм наказом буде призначений керівник патрульної поліції міста Дніпра Володимир Богоніс. Наказ вступає в силу з 10-ї години ранку», — зазначив Князєв.

Крім того, перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий зазначив, що керівники поліції у Дніпропетровській області показали абсолютну неспроможність керувати ситуацією.

«Ви не розумієте завдань, які стоять перед державою. Ви абсолютно не впоралися зі своєю роботою. «Договорняки», які були 2 травня три роки тому, — ми бачили, чим все це закінчилось. І по аналогічному шляху ви пішли. Ваша роль у цій ситуації була нульова. Абсолютне неволодіння обстановкою», — сказав він.

Джерело: УТ

Схожі новини