Передплата 2024 «Добра кухня»

На Волині скоїв самогубство колишній боєць АТО

  • 07.05.2017, 12:45
  • 1 090

У Нововолинську Волинської області скоїв самогубство демобілізований боєць АТО Олександр Малюк, повідомила місцева поліція.

Інцидент трапився ще у п’ятницю, 5 травня о 12:20. Чоловік отримав проникаюче ножове поранення. За попередньою інформацією, він вчинив самогубство, завдавши собі один удар ножем, повідомили в поліції.

Чоловік 1969-го року народження повернувся з АТО під час четвертої хвилі демобілізації. В нього не було сім’ї, проживав у квартирі свого знайомого.

«Проводиться розслідування, експертиза, допитали свідків. Чоловіків на квартирі, де трапився інцидент, було троє. Один з них вийшов раніше. Лишився Малюк і власник квартири, який є інвалідом першої групи. Він безпосередньо і став свідком самогубства”.

Власник квартири викликав швидку, проте на момент приїзду медиків Олександр Малюк був без пульсу. Працівники швидкої допомоги констатували смерть чоловіка», — повідомив начальник нововолинського відділу поліції Андрій Литвин в коментарі місцевому виданню «Буг».

«Демобілізований ніде не працював, з дружиною разом не проживав, дітей у нього не було. За свідченнями рідних, спроби покінчити життя самогубством робив і раніше. Напередодні інциденту чоловік говорив, що спричинить собі тілесні ушкодження», — йдеться у повідомленні.

Джерело: zaxid.net

Схожі новини