Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ален Делон оголосив про кінець своєї кар'єри у кіно

  • 06.05.2017, 13:33
  • 1 456

Всесвітньовідомий французький актор Ален Делон заявив, що восени зніметься в своєму останньому фільмі і остаточно завершить кар'єру у кіно.

Про це повідомляє газета Le Parisien.

«Це буде мій останній фільм. Я як боксер, який не хоче проводити зайвий бій, не буду зніматися в зайвому фільмі», - сказав 81-річний актор.

Фільм знімає відомий режисер Патріс Леконт. За словами Делона, це буде історія кохання 80-річного чоловіка до 50-річної жінки. «Я хотів, щоб моєю партнеркою стала Софі Марсо, але у неї буде восени інший проект. Тому ми будемо зніматися в картині разом з Жюльєт Бінош. Вона - прекрасна актриса, Жюльєт мені дуже подобається», - зізнався актор.

Востаннє Ален Делон на великому екрані з'являвся у комедії «Астерікс на Олімпійських іграх» (2008 рік). Актор зіграв в ній Юлія Цезаря.

Слід зазначити, що дебютом Алена Делона стала роль у фільмі «Коли втручається жінка» (1957 рік). Світову славу акторові принесли фільми «Рокко та його брати», «На яскравому сонці», «Леопард», «Зниклий загін», «Самурай», «Басейн» (разом з Ромі Шнайдер) та інші.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що про відхід з кіно заявив культовий американський кінорежисер Девід Лінч. Він повідомив, що продовження культового серіалу «Твін Пікс» буде останнім у його кар'єрі.

Джерело: zaxid.net

Схожі новини