Передплата 2024 «Добра кухня»

На окупованій Луганщині бойовики жорстоко вбили мирного жителя

  • 05.05.2017, 14:27
  • 813

На блокпосту терористи затримали чоловіка та відвезли до так званої "комендатури", де з ним проводили "роз’яснювальну бесіду".

Бойовики терористичного угрупування "ЛНР" під час проведення "роз’яснювальної бесіди" до смерті забили 38-річного мешканця Станиці-Луганської. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної прокуратури у Facebook.

Згідно з повідомленням, загиблий заробляв собі на життя тим, що за невелику платню допомагав переносити сумки з речами людям, які перетинають КПВВ «Станиця-Луганська» від блокпосту на підконтрольній Україні території до блокпосту сепаратистів. 27-квітня чоловік поніс речі через зруйнований міст до блокпосту бойовиків та більше на підконтрольну Україні територію не повернувся.

Незабаром після зникнення молодший брат чоловіка знайшов у соцмережах оголошення, що виявлено тіло невідомого чоловіка. За описом померлого родичі впізнали зниклого.

Правоохоронці встановили, що того дня терористи «ЛНР» затримали у себе на блокпосту чоловіка і доставили його в т.зв. «комендатуру» окупованого Луганська.

Там жителя Станиці Луганської жорстоко побили, в результаті чого той помер.

За даним фактом слідчими Станично-Луганського відділу поліції відкрите кримінальне провадження за ст. 115 КК України «Умисне вбивство».

Раніше на окупованій Луганщині терористи вирішили самовільно залишити позиції і розстріляли російського офіцера, який перешкоджав їм.

Джерело: УТ

Схожі новини