Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Переможці» презентовані на Майдані

  • 04.05.2017, 11:55
  • 1 064

З нагоди Євробачення до 17 травня виставку можна подивитися просто неба.

«Переможці» презентовані на Майдані
«Переможці» презентовані на Майдані

Грандіозну фотовиставку другої частини відомого на весь світ соціального мультимедійного проекту ТСН та VIVA! «Переможці» продовжено! Експозицію розміщено на центральній вулиці міста - Хрещатику (з боку Майдану Незалежності). Кияни та гості міста, що з’їхалися з усього світу на пісенний конкурс «Євробачення», мають змогу побачити вражаючі фото героїв проекту просто неба та в самому серці столиці. Виставка триватиме до 17 травня. Протягом цього часу заплановано екскурсії, які проведе куратор проекту і ведуча новин ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька разом з учасниками проекту. Всі охочі також зможуть придбати благодійний випуск журналу VIVA! Переможці, що розповідає дивовижні історії життя Переможців. Гроші від його реалізації буде використано на благодійні цілі проекту - психофізіологічну реабілітацію ветеранів АТО та розвиток спортивного протезування.

«Переможці» — один з найпрофесійніших проектів з погляду меседжингу та арт-складової. Дякую воїнам-учасникам проекту, численним волонтерам, а також друзям з 1+1 та журналу VIVA!, котрі так швидко відреагували на нашу ініціативу і перенесли фотоекспозицію в серце української революції — на Майдан! Мені подобається неофіційний ролик, який зробили волонтери-телевізійники для Євробачення... Там є одна фраза: «Ти не побачиш, але відчуєш мій біль..., але ми не втрачаємо віри в життя і краще майбутнє», - зауважив член правління УКМЦ Геннадій Курочка.

Проект «Переможці-2» — це вражаючі фото, створені Олександром Мордерером і Тетяною Рубльовою, відеоарт, цикл сюжетів новин ТСН і спеціальний благодійний випуск журналу VIVA! Переможці.

Учасниками другої частини проекту «Переможці» стали люди з необмеженими можливостями, ветерани АТО та паралімпійці, з ампутаціями та на візках. Вони втратили частини тіла, але не втратили сили духу. Це люди, що кожен день тренують своє тіло, досягають нових високих результатів та надихають інших іти вперед і не боятися випробувань.

«Це новий і знаковий етап у проекті, у нас великі плани презентації по великих містах України й світу. Глядачі Євробачення - це важливі гості для нас, адже ми хочемо продемонструвати, що українці - це одна велика родина, в якій кожен готовий підставити плече ближньому. Рада буду бачити вас на екскурсіях у вихідні дні, стежте за моїми повідомленнями у фейсбуці. Історію кожного героя проекту ви зможете прочитати у журналі Viva! Переможці. Мільйони людей побачать Переможців по всьому світі», - ділиться враженнями куратор проекту Соломія Вітвіцька

Масштабна презентація проекту відбулася у НСК «Олімпійський» (BALLPARK) 19 квітня і об’єднала понад тисячу гостей: ветеранів АТО з родинами, волонтерів, поранених воїнів, спортсменів, лікарів, протезистів, дипломатів, політиків, меценатів та відомих людей, зірок, телеведучих, музикантів.

Після Києва «Переможці-2» вирушать в український та міжнародний тури. В середині травня експозицію покажуть у французькому Лурді в рамках Міжнародного військового паломництва, а в кінці травня «Переможці-2» презентують у Дніпрі.

Схожі новини