Передплата 2024 ВЗ

Володимир Кличко переніс в роздягальні операцію одразу після бою з Ентоні Джошуа

  • 03.05.2017, 18:06
  • 1 574

Український боксер Володимир Кличко після нокауту у поєдинку з Ентоні Джошуа переніс нескладну операцію одразу в роздягальні.

За інформацією видання Bild, після завершення бою у роздягальні українського спортсмена провели косметичну операцію. Спеціально запрошений німецький хірург Крістоф Крюсс наклав боксеру дев'ять швів. Фахівець з пластичної хірургії прибув на бій у складі команди Володимира Кличка, аби одразу надати спортсмену допомогу. Пізніше Крістоф Крюсс розповів, що рана виявилась неглибокою і він використав під час операції лише нитку.

Трисантиметрову рану над лівим оком боксер отримав в п'ятому раунді після потужного удару Ентоні Джошуа. До одинадцятого раунду Володимир Кличко протримався завдяки зусиллям катмена Джейкоба Дюрана, який обробив рану розчином адреналіну для зупинки кровотечі і приклав компрес з льодом. Цю процедуру катмен повторював під час кожної паузи до кінця поєдинку.

Нагадаємо, 41-річний українець Володимир Кличко програв 27-річному британцю Ентоні Джошуа в одинадцятому раунді. Британський боксер переміг технічним нокаутом. До цього український боксер лідирував у поєдинку за очками.

Джерело: zaxid.net

Схожі новини