Передплата 2024 «Добра кухня»

КНДР заявила про готовність провести ядерні випробування у будь-який момент

  • 01.05.2017, 19:43
  • 970

За словами представника МЗС Північної Кореї, КНДР максимально прискорить заходи для зміцнення свого ядерного засобу залякування.

Представник міністерства закордонних справ Північної Кореї заявив, що КНДР буде продовжувати ядерні випробування з метою зміцнення своїх ядерних сил до максимуму, та може здійснити такі випробування у будь-який момент та у будь-якому місці. Про це повідомляє Reuters з посиланням на офіційне інформаційне агентство КНДР KCNA.

"Тепер, коли США посилили свій шантаж щодо санкцій і тиску на КНДР, виконуючи свою нову політику щодо КНДР, назвавши її політикою "максимального тиску та зобов'язань", КНДР прискорить в максимальному темпі заходи для зміцнення свого ядерного засобу залякування", - сказав він.

"Заходи КНДР для зміцнення ядерної сили до максимуму будуть здійснені послідовно у будь-який момент та в будь-якому місці згідно з рішенням верховного керівництва", - сказав співрозмовник агентства.

29 квітня Північна Корея провела невдалі випробування балістичної ракети. Як повідомили південнокорейські військові, ракета стартувала з полігону в провінції Пхенан-Намдо, яка межує з Пхеньяном, і незабаром вибухнула. Це були вже треті ракетні випробування в КНДР з початку квітня. Минулі випробування північнокорейської ракети 16 квітня теж завершилися невдало.

Джерело: УТ

Схожі новини