Передплата 2024 ВЗ

На виборах до Великолюбінської ОТГ переміг чинний селищний голова

  • 01.05.2017, 15:06
  • 1 193

Головою Великолюбінської об'єднаної територіальної громади став чинний голова Великого Любеня самовисуванець Йосиф Фабрига. Виборці віддали йому близько 70% голосів. Більшість голосів до депутатського корпусу також взяли самовисуванці.

Про це ZAXID.NET повідомив сам Йосиф Фабрига.

До Великолюбінської ОТГ увійшли селище Великий Любінь з населенням 4,6 тис. людей та села Завидовичі і Коропуж з населенням 918 та 762 людини відповідно.

«Знаю, що явка була приблизно 45% виборців. Я отримав приблизно 70% голосів, але точних цифр не пригадую, — повідомив Йосиф Фабрига. — До цього я був головою Великолюбінської селищної ради та маю великий досвід роботи держслужбовця, тому вірю, що в мене все вийде і наша громада не пошкодує про свій вибір».

За його словами, більшість у депутатському корпусі також отримали самовисуванці. «Представники партій також пройшли, але не пригадую, які саме політисили і з яким рівнем підтримки. Знаю точно, що більшість новообраних депутатів — самовисуванці», — додав Йосиф Фабрига.

За інформацією «Львівського порталу», найбільше мандатів здобула «Батьківщина» — 5, по 2 мандати здобули «Укроп» та Радикальна партія. У раду пройшов один депутат від Аграрної партії та 16 самовисуванців.

34-річний Йосиф Фабрига переміг на місцевих виборах 2015 року та став селищним головою Великого Любеня. Тоді він балотувався від партії «Громадянська позиція».

Йосиф Фабрига задекларував кілька земельних ділянок загальною площею понад 1 га, приватний будинок у Великому Любені та автомобіль марки Fiat. Ще однією ділянкою площею 1 га володіє його дружина Ірина Фабрига.

Нагадаємо, 30 квітня в Україні відбувались вибори до 47 ОТГ. У Львівській області голосували у Великолюбінській, Магерівській та Розвадівській громадах.

Джерело: zaxid.net

Схожі новини