Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Через ремонт колії трамваї не їздитимуть до львівського залізничного вокзалу п'ять місяців

  • 28.04.2017, 14:46
  • 1 724

Трамваї не курсуватимуть по вул. Чернівецькій п'ять місяців

У травні у Львові закриють на ремонт трамвайну колію на вул. Чернівецькій біля залізничного вокзалу. На час ремонту, який триватиме близько п’яти місяців, трамваї №1, 6 та 9 курсуватимуть за зміненими маршрутами.

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, закрити колію на ремонт планують приблизно в середині травня, передає zaxid.net

За словами Берези, під час ремонту, який триватиме близько п’яти місяців, на вул. Чернівецькій лише перекладуть трамвайну колію, проїжджу частину цьогоріч не ремонтуватимуть. Простір між рейками та навколо них, де зараз росте трава, замостять плиткою так само, як на сихівській лінії.

Береза також зазначив, що розворотне кільце трамваїв біля залізничного вокзалу цьогоріч не ремонтуватимуть. «Кільце плануємо ремонтувати під час реконструкції площі Двірцевої. Але цьогоріч Двірцеву не реконструюватимуть, оскільки ще не виготовлений проект реконструкції», — сказав він.

На час ремонту колії на вул. Чернівецькій трамваї №1, 6 та 9, які курсують до Головного залізничного вокзалу, змінять маршрути. Як розповів ZAXID.NET начальник служби диспетчеризації ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Забавський, трамваї їхатимуть до трамвайного депо, розташованого на вул. Городоцькій біля ТРЦ «Скриня» за маршрутами: №1 Депо — вул. Дорошенка — Центр — вул. Вітовського — Депо, №6 Депо — вул. Миколайчука, №9 Депо — вул. Вітовського — Центр — вул. Дорошенка — Депо.

Додамо, що колію на вул. Чернівецькій ремонтуватимуть за кошти Європейського банку реконструкції і розвитку. Остаточна вартість ремонту, за словами Олега Береза, наразі не відома, оскільки проект реконструкції коригують.

Схожі новини