Передплата 2024 «Добра кухня»

Російського опозиціонера Навального облили зеленкою

  • 28.04.2017, 09:59
  • 886

Політик отримав хімічний опік ока.

Російський опозиційний політик і голова Фонду боротьби з корупцією Олексій Навальний отримав хімічний опік ока після того, як його обличчя облили зеленкою, про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Швидка" приїхала, подивилася на моє око темно-зеленого кольору і сказала, що забирає в лікарню. Замотали як тяжкопораненого", - поскаржився Навальний. За його словами, в першій міській лікарні йому поставили "хімічний опік правого ока".

Раніше політик оголосив про намір брати участь у виборах президента Росії в 2018 році. Його Фонд боротьби з корупцією опублікував десятки розслідувань фактів корупції у вищих ешелонах влади Росії.

На початку березня Фонд боротьби з корупцією Олексій Навальний оприлюднив розслідування про елітну нерухомість голови уряду РФ Дмитра Медведєва, яка була придбана корупційним шляхом. У розслідуванні йдеться, що Медведєв створив багаторівневу корупційну схему отримання хабарів від олігархів. В обслуговуванні схем прем'єр-міністра РФ задіяні тисячі людей, а його нерухомість охороняють державні спецслужби.

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв в ході звіту уряду в Держдумі відмовився коментувати фільм Фонду боротьби з корупцією.

Джерело: Дзеркало тижня

Схожі новини