Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Невідомі обстріляли з автомобіля рейсовий автобус біля Дрогобича

  • 26.04.2017, 16:09
  • 3 108

Внаслідок обстрілу ніхто не постраждав, пошкоджене лише бокове вікно автобуса.

У середу, 26 квітня, близько шостої години ранку поблизу с. Нагуєвичі Дрогобицького району обстріляли рейсовий автобус «Дрогобич-Сторона». Про це повідомила прес-служба Нацполіції Львівщини, зазначивши, що до правоохоронців звернувся керівник фірми-перевізника, яка обслуговує цей маршрут.

«У Дрогобицький відділ поліції надійшла інформація від керівника фірми-перевізника про те, що між селами Нагуєвичі та Уріж Дрогобицького району невідома особа з автомобіля «Мерседес Спринтер» здійснила постріл по автобусу. Правоохоронці встановили, що пошкоджено бокове вікно автотранспорту», — йдеться у повідомленні прес-служби поліції.

Уточнюється, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав, а у салоні автобуса на момент обстрілу був лише водій. Чи по автобусу стріляли із вогнепальної, чи з травматичної зброї наразі невідомо.

Водночас керівник фірми-перевізника «МКП "Транс-екіпаж"» Йосип Дяків на своїй сторінці у Facebook написав, що подібний інцидент також відбувся вчора поблизу селища Підбуж. У коментарі виданню Leopolis.news Йосип Дяків заявив, що його фірма нещодавно стала переможцем конкурсу на цей маршрут, а тому він пов'язує обстріли із діями конкурентів.

«Коли я отримав право їздити, то випустив на маршрут свої «ЛАЗи». Однак фізична особа, яка їздила на маршруті раніше, продовжила також їздити чотирма автобусами, хоча має дозвіл лише на один автобус за маршрутом «Дрогобич-Підбуж». Я звертався і в транспортну інспекцію, і поліцію, і в обласну та районну адміністрації з проханням відреагувати, щоб я міг законно працювати на даному маршруті. Поліція та інспекція складають протоколи та акти на ці транспортні засоби, але реального результату немає. Так триває вже понад місяць», — розповів Leopolis.news Йосип Дяків.

Правоохоронці наразі встановлюють деталі інциденту, зокрема особу зловмисника та його місце перебування.

Джерело: zaxid.net

Схожі новини