Передплата 2024 ВЗ

НАЗК перевірятиме е-декларації топ-чиновників ще місяць

  • 25.04.2017, 17:53
  • 707

Національне агентство з питань запобігання корупції ухвалило рішення про продовження терміну проведення повної перевірки декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, на 30 днів

Про це повідомляється на сайті НАЗК, передає Depo.ua.

"Національне агентство з питань запобігання корупції ухвалило рішення про продовження терміну проведення повної перевірки декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, на 30 днів. Йдеться про електронні декларації високопосадовців за 2015 рік, перевірка яких розпочалася 23 лютого 2017 року за рішенням НАЗК", - зазначається у повідомленні.

На необхідності продовження термінів перевірки наполягав відповідальний за напрямок перевірки е-декларацій член НАЗК Руслан Радецький. Підставами для цього були названі відсутність всіх необхідних відповідей на запити НАЗК щодо зазначеної в е-деклараціях інформації та опрацювання отриманих пояснень.

У свою чергу голова НАЗК Наталія Корчак констатувала неналежний рівень організації роботи з проведення повної перевірки декларацій високопосадовців Департаментом фінансового контролю та моніторингу способу життя та наполягала на необхідності оголошення проміжних результатів такої перевірки. Корчак також наголосила на відсутності об'єктивних причин щодо продовження терміну перевірки е-декларацій для декларантів-урядовців.

Джерело: depo.ua

Схожі новини