Передплата 2024 «Добра кухня»

На Житомирщині на дереві повісився школяр

  • 25.04.2017, 11:57
  • 1 195

У селі Нове Життя Малинського району Житомирської області знайшли повішеним 15-річного підлітка, повідомило вночі у вівторок, 25 квітня, агентство УНІАН.

Як розповіли у Малинському відділенні поліції, подія сталася ще в неділю, 23 квітня. Самогубство скоїв 15-річний житель села, учень 9-го класу Нововороб’ївського навчально-виховного комплексу. Хлопця знайшли повішеним на дереві висотою близько трьох метрів вдома на подвір’ї, за хатою.

За даними правоохоронців, при огляді тіла покійного ознак насильницької смерті не виявлено. Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тіло було направлено на судово-медичну експертизу. Згідно з висновком судмедексперта, смерть юнака наступила в результаті асфіксії.

Під час слідства поліцейські розглядали декілька версій самогубства, але зупинились на одній: скоїти самогубство хлопець вирішив нібито після конфлікту з рідними. Окрім нього, у цій родині є ще двоє старших дітей та вітчим. Точну причину трагедії встановлює слідство. Школяра поховають у вівторок, 25 квітня.

Джерело: zaxid.net

Схожі новини