Передплата 2024 «Добрий господар»

КНДР пригрозила Австралії ядерним ударом

  • 23.04.2017, 13:54
  • 1 106

У повідомленні МЗС КНДР йдеться, що в разі, якщо Австралія продовжить лінію США «щодо ізоляції та придушення КНДР», це буде самовбивчим кроком до вступу в зону дії ядерної зброї КНДР.

Північна Корея пригрозила Австралії ядерним ударом, якщо та продовжить «сліпо і завзято підкорятися вимогам США». Як повідомляє The Guardian, Північнокорейське державне новинне агентство KCNA оприлюднило заяву прес-секретаря МЗС КНДР з погрозами міністру закордонних справ Австралії Джулі Бішоп, яка сказала, що Австралія продовжить санкції проти Північної Кореї, передає УТ.

У заяві північнокорейського МЗС також ішла мова про «про потік бруду проти КНДР, яка просто захищається». У повідомленні було сказано, що в разі, якщо Австралія продовжить лінію США «щодо ізоляції та придушення КНДР», це буде самовбивчим кроком до вступу в зону дії ядерної зброї КНДР.

Минулого тижня Бішоп в інтерв'ю ABC сказала, що північнокорейська ядерна програма є «серйозною загрозою Австралії», яка повинна бути зупинена міжнародним співтовариством. Також Бішоп не виключила можливості продовження санкцій проти КНДР.

Схожі новини