Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Росія відправила свої війська на кордон із КНДР

  • 21.04.2017, 11:41
  • 1 168

Поїзди із військовою технікою рухаються в напрямку Приморського краю через Хабаровськ і були помічені місцевими жителями на Далекому Сході.

Президент Росії Владімір Путін послав війська на кордон із Північною Кореєю після того, як з'явилися побоювання, що США можуть атакувати КНДР. Про це повідомляє видання DailyMail, у розпорядженні якого опинилося відео поїздів із танками та іншою військовою технікою, які вирушили до кордону поміж РФ та КНДР.

Поїзди із військовою технікою, що рухаються в напрямку Приморського краю через Хабаровськ, помітили місцеві жителі на Далекому Сході. Також туди рухаються військові вертольоти.

Китай теж направив на південний кордон 150 тисяч солдатів, щоб теж за потреби впоратися із потоком біженців.

Російський військовий представник Олександр Гордєєв відмовився повідомити точні причини переміщення військ та обладнання. Проте джерела видання усе ж наголошують, що такі рухи пов'язані із корейською кризою.

Додамо, що неподалік від Північної Кореї розміщений морський порт Владивосток, де РФ має величезну військову силу. Якщо США ударить ракетами по ядерних об'єктах КНДР, радіоактивна хмара досягне Владивостоку протягом двох годин.

Схожі новини