Передплата 2024 «Добрий господар»

«Манчестер Юнайтед» в овертаймах виборов путівку у півфінал Ліги Європи

  • 21.04.2017, 08:55
  • 728

У матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги Європи «Манчестер Юнайтед» переміг бельгійський «Андерлехт» з рахунком 2:1 і вийшов у півфінал турніру.

Перший гол зустрічі реалізував півзахисник «червоних дияволів» Генріх Мхітарян, який забив вже на 10 хв матчу. Гості зуміли відповісти на 32 хв зустрічі - на добиванні м'яча відмінно зіграв Софіан Ханні, передає Захід.нет.

До завершення основного часу рахунок на табло залишався 1:1. Зважаючи на те, що перший чвертьфінал завершився з тим самим рахунком, гра перейшла в овертайми.

Вирішальним для виходу у півфінал Ліги Європи став гол 19-річного гравця «Манчестер Юнайтед» Маркуса Рашфорда, який забив на 110 хв зустрічі. Цього команді Жозе Моурінью вистачило, аби пройти далі.

Також у півфінал Ліги Європи вийшла іспанська «Сельта», яка за сумою двох матчів здолала бельгійський «Генк» (3:2, 1:1), голландський «Аякс», який переміг «Шальке» (2:0, 2:3), а також французький «Ліон», який у другому чвертьфіналі був сильнішим за турецький «Бешикташ» у серії пенальті (2:1, 1:2 (7:6 - пенальті)).

Схожі новини