Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Суд призначив психіатричну експертизу для військового, який жорстоко убив жінку-медика

  • 20.04.2017, 17:39
  • 1 172

Слідство щодо резонансного вбивства на Яворівському полігоні триває.

Учора, 20 квітня, Галицький районний суд Львова обрав запобіжний захід військовому, якого підозрюють у вбивстві жінки-медика на Яворівському полігоні. Чоловіка триматимуть під вартою протягом двох місяців, без права внесення застави. Про це повідомили у військовій прокуратурі Львівського гарнізону.

Як розповів журналістам військовий прокурор Віталій Рибачук, вимоги прокуратури задоволено. “Також суд дослухався до нашого клопотання щодо направлення обвинуваченого до психіатричної лікарні для психіатричної експертизи. Найближчими днями буде готовий обвинувальний акт», - зазначив Віталій Рибачук.

Слідчий та прокурор подали клопотання до суду про направлення підозрюваного до Комунальної психіатричної лікарні Львівської області терміном на двадцять вісім діб. Суд задовольнив це клопотання. Підозрюваний перебуватиме у психіатричній лікарні для проведення психіатричної експертизи.

Нагадаємо, жорстоке вбивство сталося днями на Яворівському полігоні. Троє військових з Одещини, які приїхали на Львівщину на навчання, у наметі розпивали спиртні напої. Святкували заручини військовослужбовців — сержанта та психолога. Разом з ними у наметі перебувала ще одна жінка — військовий фельдшер. 27-річний сержант завдав жінці-медику двох ударів у серці. І майже відрізав голову. Причетність до вбивства нареченої військовослужбовця — психолога, розслідує військова прокуратура.

Схожі новини