Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Сцена Євробачення-2017 вже повністю готова

  • 20.04.2017, 11:34
  • 843

Будівництво сцени Євробачення-2017 повністю завершене: у четвер на ній проводитимуться технічні репетиції статистів, під час яких працюватимуть усі телекамери, світлове, звукове та відеообладнання.

Про це під час прес-брифінгу на головній арені цьогорічного пісенного конкурсу — Міжнародному виставковому центрі — розповіли його організатори, передає UA:Перший.

"Усі будівельно-монтажні роботи для сцени завершені. Зараз ми очікуємо на реквізит від кількох країн-учасниць. Це маленькі, але надзвичайно важливі деталі і для делегацій, і власне для телевізійного шоу. Вже зовсім скоро розпочнуться репетиції зі статистами для перших трьох країн-учасниць", — зазначив виконавчий продюсер Євробачення-2017 Павло Грицак.

Директор з виробництва Євробачення-2017 Ола Мельциг розповів про обсяги проведених за останні кілька тижнів робіт, а також про те, що у МВЦ щоночі працює команда, яка програмує освітлювальні прилади та відеооформлення для пісень всіх 42 конкурсантів. І цієї ночі буде завершено програмування останніх 9 номерів.

"Завтра буде надзвичайно важливий день, і ми з радістю на нього чекаємо. Вперше усі технології запрацюють як одне ціле. Уже повністю готова основна сцена і сцена Б, а також усе освітлювальне, звукове та відеообладнання. На місці розташовано 20 камер. І завтра ми все зведемо, аби пересвідчитися, що все працює належним чином", — зазначив Мельциг.

Наприкінці заходу Крістер Бйоркман додав: "Будь ласка, передавайте знайомим і закликайте їх приходити на всі шоу Євробачення, включаючи неефірні концерти. Настільки рідко трапляється нагода бути свідком такої видовищній події, що варто скористатися цим шансом. Отож приходьте подивитися шоу, які ми підготували".

Схожі новини