Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Дедалі більше бойовиків "ДНР" пишуть рапорти на звільнення

  • 18.04.2017, 13:39
  • 961

На тимчасово окупованій території Донецької області дедалі більше військовослужбовців окупаційних військ пишуть рапорти на звільнення.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook, передає Укрінформ.

"Морально-психологічний стан особового складу з’єднань і частин російських окупаційних військ залишається низьким. У 1 окремій мотострілецькій бригаді (Кальміуське) та 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ через невдоволення військовослужбовців зневажливою поведінкою російських офіцерів та довготривалі психофізичні навантаження внаслідок бойових дій відмічається збільшення кількості випадків подачі рапортів на звільнення", - йдеться у повідомленні.

У ГУР зазначають, що на збільшення кількості бажаючих звільнитися вплинуло й розпорядження командира 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти щодо приховування реальної кількості незворотних втрат під час проведення провокаційних та диверсійних дій.

Крім того, за інформацією прес-центру розвідки, в 11 окремому мотострілецькому полку (Донецьк) 1 АК не припиняються випадки порушення військової дисципліни, пов’язані зі зловживанням особовим складом спиртних напоїв і наркотичних речовин. "З метою покарання винних російські офіцери весь особовий склад підрозділу, у якому було виявлено правопорушення, переводять на казармене положення на місяць", - інформують у ГУР.

Схожі новини