Передплата 2024 ВЗ

У Львові на Обливаний понеділок обмежать рух трамваїв на площі Ринок

  • 17.04.2017, 09:29
  • 831

У Львові 17 квітня на площі Ринок з 12:00 до 16:00 відбуватиметься традиційна великодня забава – «Обливаний понеділок».

У зв’язку з поливанням, з 11:00 до 16:00 електротранспорт на пл. Ринок не курсуватиме, повідомили у прес-службі Львівської міської ради, передає Захід.нет.

Перед входом до міської ради облаштують спеціальні резервуари, які подаватимуть воду. Зокрема, заплановано встановити центральну клумбу у вигляді водяної пальми, до якої по колу прилаштують крани, тож усі бажаючі матимуть змогу набрати воду як у пляшки, так і у відра для водяних баталій. Також до пальми прикріплять водяні пістолети, щоб учасники мали можливість пообливатись, не відходячи далеко. З фонтану Нептуна вода розбризкуватиметься на всі боки, що створюватиме додаткову атракцію для учасників свята.

З іншого боку площі Ринок, поблизу пам’ятника Діані, облаштують майданчик із місцями для сушіння, переодягання та біотуалетами. Про змінний одяг потрібно подбати заздалегідь.

Поливання в інші години та інших місцях центральної частини міста — не дозволено, тому за порядком стежитимуть працівники правоохоронних органів та «Муніципальна дружина».

«Закликаємо молодь в цей день не забувати про культуру поведінки, правила безпеки та повагу до інших. Саме пристойність, хороші манери та стриманість, яку, щиро віримо, львів'яни проявлять у цей день під час поливання водою, стануть проявом нашої християнської любові до своїх ближніх, свого міста та громадянської відповідальності», — зазначила виконуюча обов’язки начальниці управління внутрішньої політики Львівської міськради Марія Пилипчук.

У ЛКП «Львівелектротранс» повідомили, що трамваї №1, №2 та №9 курсуватимуть по вул. Городоцькій, через Підвальну, обминаючи центральну частину міста.

Схожі новини