Передплата 2024 ВЗ

Батьки Сущенка отримали перший лист від ув’язненого в Москві журналіста

  • 14.04.2017, 11:45
  • 799

Батьки ув’язненого в Москві українського журналіста Романа Сущенка отримали у квітні лист, датований ще 28 січня.

Про це повідомила Національна спілка журналістів України, на прохання якої батько Романа Володимир Сущенко зачитав уривки з листа.

У листі ув’язнений журналіст, зокрема пише, що перебуває «в нормальній фізичній і психічній формі», фізичного насильства щодо нього не застосовують, а до психологічного він уже «пристосувався».

«Мені дуже допомагає підтримка рідних, журналістів — і українських, і зарубіжних, громадських наших і міжнародних організацій», — написав Сущенко.

Також він повідомив, що дуже допоміг йому московський кореспондент інформагенції УНІАН Роман Цимбалюк — першим провідав його в СІЗО, приніс необхідні речі.

«Так що не хвилюйтеся за мене і не займайтеся самоїдством, що не можете мені конкретно допомогти. Моя вам порада: сприймайте, що зі мною сталося, по-філософськи. Головне, що вам, мої дорогі, як і моїй сімʼї, ніколи не буде соромно за те, що зі мною сталося», — написав батькам Роман Сущенко.

Джерело: hromadske.ua

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…