Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Суд продовжив арешт екс-регіонала Єфремова ще на 2 місяці

  • 14.04.2017, 11:16
  • 1 130

Старобільський районний суд Луганської області продовжив колишньому голові фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександру Єфремову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 12 червня 2017 року.

Таке рішення ухвалено на засіданні 14 квітня за клопотанням прокуратури, повідомляє "Радіо Свобода".

Водночас суд відхилив клопотання адвокатів Єфремова, які просили скасувати рішення суду про обрання запобіжного заходу та відпустити їхнього підзахисного на свободу.

«Заявлені у клопотанні (прокуратури — ред.) ризики з часу застосування щодо Єфремова запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою не зменшилися та існують на теперішній час», — заявив суддя Олександр Пелих, оголошуючи рішення.

Прокуратура мотивувала свою позицію тим, що Єфремов може виїхати з країни, впливати на процес за допомогою зв’язків, які налагодив під час перебування при владі, або може вдатися до тиску на свідків.

Адвокати назвали аргументи прокурорів непереконливими. За їхніми словами, сторона обвинувачення не надала жодних обгрунтувань, які мають підкріплюватися матеріалами кримінальної справи. Тобто, в цих матеріалах, на думку сторони захисту, немає доказів того, що Єфремов може залишити країну або будь-яким чином вплинути на процес, перебуваючи на свободі.

Джерело: Укрінформ

Схожі новини