Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Суд відпустив з СІЗО екс-міліціонера, який скоїв ДТП з трьома загиблими

  • 12.04.2017, 20:15
  • 1 532

Заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін прокоментував рішення Слов’янського міськсуду, який випустив з-під арешту екс-міліціонера, що у 2015 році вбив у ДТП 3 людей.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

"Як начальник поліції Донецької області вкрай негативно ставлюся до такого рішення суду. Людина, яка скоїла вбивство в стані алкогольного сп'яніння повинна знаходитись виключно за ґратами", - наголосив Аброськін.

Слов’янський міський суд змінив запобіжний захід на домашній арешт колишньому дільничному Слов’янського міськвідділу ГУ МВС в Донецькій області, який 2 серпня 2015 року в селищі Богородичне на автомобілі "Тойота" у стані алкогольного сп’яніння виїхав на смугу зустрічного руху та на шаленій швидкості скоїв зіткнення з автомобілем "Шкода".

В результаті аварії 60-річний водій "Шкоди" загинув на місці, його дружина та 10-річний онук померли в лікарні від важких травм. Родина їхала на відпочинок.

Зловмисник не надав постраждалим допомогу та втік, кинувши людей помирати на дорозі.

Протягом години він був встановлений та затриманий співробітниками Слов’янського міськвідділу міліції. До сьогодні підозрюваний, згідно з рішенням суду, перебував під вартою у СІЗО.

Джерело: espreso.tv

Схожі новини