Передплата 2024 «Добра кухня»

Президент Грузії закликає об'єднатись проти російської пропаганди

  • 11.04.2017, 17:17
  • 902

Президент Грузії Георгій Маргвелашвілі заявив, що гібридна війна, кіберпротистояння, серйозні спроби Росії вплинути на суспільство шляхом пропаганди та агітації реально послабляють стан безпеки в регіоні.

Про це він сказав на Форумі народної дипломатії НАТО-Грузія, що проходить в Тбілісі, повідомляє Грузія Online.

"У своєму виступі Георгій Маргвелашвілі говорив про процес інтеграції Грузії до європейських та євроатлантичних структур, пріоритети зовнішньої політики, роль народної дипломатії в цих процесах і російсько-грузинських відносинах", - йдеться в повідомленні.

Говорячи про "загрози", що йдуть від російської пропаганди, президент підкреслив важливість формування єдиної позиції уряду і суспільства в цьому питанні.

За його словами, як усередині країни, так і за її межами, в партнерських країнах Грузія повинна "виступати з єдиним месиджем, який покликаний розвінчати пропагандистську кампанію, яка проводиться Росією, стосовно Грузії та інших молодих демократій у напрямі інтеграції Грузії з ЄС та НАТО".

На думку глави країни, в останній період грузинське суспільство, неурядовий сектор і політичні партії проявляють стійку та єдину позицію у зв'язку з євроінтеграцією Грузії, але реально роботу в цьому напрямі необхідно поглибити та посилити.

Джерело: Укрінформ

Схожі новини