Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Пасажира United Airlines виволокли з літака через брак місць для співробітників

  • 11.04.2017, 11:56
  • 1 227

У США пасажира United Airlines силою змусили покинути його літак, оскільки не вистачало місць для співробітників авіакомпанії.

Про це пише USA Today.

Інші пасажири зняли відео про те, як все відбувалося.

Зазначається, що ситуація сталася 10 квітня на борту літака, який летів із Чикаго в Луїсвілл. Місць вистачало всім пасажирам, але авіакомпанія захотіла посадити ще своїх співробітників. Спочатку людям запропонували добровільно відмовитися від польоту за винагороду в 400 доларів, але охочих не знайшлося. Та ж сама ситуація була і з 800 доларами. Тому United Airlines вибрали пасажира, який полетить наступним рейсом, випадково. "Жертвою" став лікар, якому потрібно було летіти до пацієнтів. Його витягли з літака силою. У результаті рейс затримався на дві години.

Генеральний директор авіакомпанії Оскар Мунос вже вибачився за ситуацію. Він наголосив, що в United Airlines зараз розбираються з тим, що сталося. Також він додав, що з потерпілим пасажиром вже зв'язалися, щоб все залагодити.

Водночас відео в соцмережах набирає популярності, а користувачі пишуть негативні відгуки про авіакомпанію.

Як повідомляв "Обозреватель", авіакомпанія United в 2009 році заборонила кантрі-музиканту Дейву Керролу взяти із собою на борт гітару. У якості помсти Керолл написав пісню United Breaks Guitars ("Авіакомпанія United ламає гітари"), у якій описав все, що відбулося з ним.

Джерело: Обозреватель

Схожі новини