Передплата 2024 «Добрий господар»

У Харкові із сутичками відтіснили націоналістів від "Сбербанку"

  • 10.04.2017, 18:43
  • 1 065

Поліція відтіснила активістів націоналістичної організації "Національний корпус" від заблокованого ними офісу "Сбербанку" по вулиці Донець-Захаржевського у Харкові.

Про це повідомив у Facebook лідер активістів Олег Ширяєв.

"Батальйон Харків побив активістів "Національного Корпусу". Підтягуйтеся хто може, так починався майдан. Активісти блокували банк, нічого не порушували.... ось підсумок", - написав він.

На відео, яке він оприлюднив, у одного із активістів розбита голова.

Водночас, як повідомляє "Інтерфакс-Україна", за словами начальника відділу комунікацій Нацполіціі в Харківській області Олени Баранник, в результаті сутички, що виникла, постраждав один поліцейський.

"На даний момент є інформація про те, що постраждав один поліцейський. Він доставлений в лікарню з опіками обох очей", - сказала Баранник.

За її словами, на даний момент поліція не має офіційної інформації про постраждалих з боку активістів.

Баранник також повідомила, що в даний час вирішується питання щодо внесення відкриття кримінального провадження за фактом блокування відділення Ощадбанку за ч.2 ст.206 (перешкоджання законній господарській діяльності).

Наразі відділення не працює. Вхід до будинку оточений кількома кордонами поліції. Кілька десятків активістів знаходяться на проїжджій частині перед будівлею. Прилегла територія оточена поліцейськими і нацгвардейцамі. Рух транспорту перекрито.

Місцеве видання Mediaport повідомляє, що відділення банку розблокували від піноблоків.

Джерело: УП

Схожі новини