Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На подвір`я сина гендиректора «Галки» підкинули вибухівку

  • 10.04.2017, 09:33
  • 1 142

Юрій Дубовий знайшов саморобний вибуховий пристрій на власному подвір`ї.

Приватний будинок за адресою вул. Тернопільська, 12б, на подвір`ї якого сьогодні виявили саморобний вибуховий пристрій, належить 40-річному Юрію Дубовому, керівнику компанії «Торговий дім «Галка». Про це свідчить витяг з держреєстру речових прав на нерухоме майно.

"На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінолог та слідчо-оперативна група. Встановлено, що знахідка є саморобним вибуховим пристроєм. Правоохоронці знешкодили його та скерували на експертизу", - йдеться в повідомленні прес-служби поліції Львівськох області.

Юрій Дубовий є сином гендиректора львівської кавової фабрики «Галка» Бориса Дубового. Раніше агентство УНІАН з посиланням на анонімні джерела поширило інформацію, що вибухівку виявили на подвір`ї гендиректора «Галки», проте він мешкає в іншому місці.

Борис Дубовий підтвердив, що у будинку на вул. Тернопільській мешкає його син Юрій Дубовий з родиною. Він відмовився висловлювати припущення щодо мотивів невідомих зловмисників, які підклали саморобний вибуховий пристрій.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Проводиться досудове розслідування.

Джерело: zaxid.net

Схожі новини