Передплата 2024 ВЗ

Львівське сміття викинули посеред дороги на Броварщині

  • 03.04.2017, 14:59
  • 901

Невідомі звалили купу сміття просто на дорозі у Броварському районі. Серед непотребу є зошити і документи зі львівськими адресами.

Львівське сміття викинули посеред дороги на Броварщині
Львівське сміття викинули посеред дороги на Броварщині

Про це у facebook повідомив Анатолій Гаркуша.

"2 квітня, або вночі, або рано вранці невідомий вантажний автомобіль виверну в зі свого кузова купу сміття. Сталося це на бетонці, котра веде до залізничної платформи Велика Димерка метрах у 200-х від дороги Велика Димерка (Парникова) — Гоголів", - написав очевидець.

Він відзначив, що до цього ганебного процесу долучені щонайменше кілька осіб.

«Одне бидло наказало вести сміття — цікаво, воно і безпосередньо вказало адресу, де його висипати? Інше бидло сіло за кермо й поїхало, а потім на дорозі підняло кузов. Він тупо, як і належить бидлоті, виконав вказівку чи наказ", - обурився Гаркуша.

"Нехитре дослідження... навряд чи дають підстави для сумніву — сміття на Броварщині справді зі Львова. Тут і старі шкільні зошити, підписані дитячими почерками, і де є чітке посилання — Львів. Ще є пакети від "Нової пошти", де адресат доставки товару — теж Львів. Автор сам це бачив на власні очі", - додав Гаркуша.

Він відзначив, що навряд чи це "свіжий" привіт від міста Лева.

"Присутні висловили версію, що маємо ближчий адресат — вітання Великій Димерці з Рудні. Нещодавно Броварщину вже сколихнув "сміттєвий" скандал. Живе у Рудні досить відома людина Володимир Фролов. Люди скаржилися у багато інстанцій, що саме він на приватній території прийняв чимало тонн львівського сміття. Скарги практично ні до чого не привели. Бо у нас закон, як з’ясувалося, не діє. Вплинути на так званого підприємця, який захотів і прийняв у себе сміття, неможливо. Приватна ж територія!", - підсумував Гаркуша.

Джерело: Українська правда

Схожі новини