Передплата 2024 «Добра кухня»

На Донеччині затримали вчительку з Дебальцевого, яка очорнювала Україну на російському ТБ

  • 03.04.2017, 09:47
  • 1 138

Співробітники поліції затримали в Мар'їнці Донецької області жінку 1952 року народження, яка у 2015 році знімалася в пропагандистському сюжеті російського телеканалу НТВ, де розповідала про «безчинства української армії» у Дебальцевому.

Як повідомив начальник донецької поліції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook в неділю, 2 квітня, правоохоронці звернули увагу на жінку, яка помітно нервувала під час перевірки документів.

З'ясувалося, що колишня вчителька української та російської мови Галина Семич, яка проживає в окупованому Дебальцевому, приїжджала до Павлограда Дніпропетровської області, щоб оформити собі пенсію «за рахунок українських платників податків». При цьому вона вже отримує «пенсію» в «ДНР».

Під час спілкування з українськими правоохоронцями жінка заперечувала образливі вислови стосовно українських військовослужбовців, а свою участь у пропагандистському сюжеті пояснила «підступністю російських ЗМІ».

«Хай її слова залишаться на її совісті», — резюмував Аброськін, і оприлюднив відео, на якому показане те, що вона говорила російським журналістам і українським поліцейським.

Джерело: Zaxid.net

Схожі новини