Передплата 2024 ВЗ

Москаль знайшов у нардепа подвійне громадянство

  • 01.04.2017, 19:38
  • 1 369

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Генадій Москаль звернувся до генерального прокурора України Юрія Луценка з проханням негайно внести до Верховної Ради подання про позбавлення позафракційного народного депутата Віктора Балоги депутатської недоторканності через наявність у нього громадянства Австрії.

Про це повідомляється на офіційному сайті Геннадія Москаля.

"За часів роботи в Секретаріаті Президента України Віктора Ющенка Балога майже щотижня літав до Австрії, скупив на околиці Відня купу нерухомості і таємно отримав австрійське громадянство. Цей факт давно відомий серед політикуму Закарпаття, але документальне підтвердження ми отримали тільки нещодавно. Публікуємо скан-копію документа зараз, оскільки перевіряли його справжність через дипломатичні установи", - заявив голова Закарпатської ОДА.

На паспорті чітко видно фото, дату народження, місце (с. Завидове Мукачівського району) та підпис Балоги. Крім того, при оформленні австрійського громадянства він вніс перед своїм прізвищем частку "де", яка нібито повинна свідчити про його дворянське походження.

Джерело: Обозреватель

Схожі новини