Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В Україні 1 квітня стартує пробне ЗНО

  • 31.03.2017, 09:59
  • 724

У суботу, 1 квітня, в Україні відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури.

Про це повідомляється на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

"У суботу, 1 квітня, пройде пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Пробне тестування розпочнеться об 11:00. Допуск до пунктів проведення пробного ЗНО триватиме з 10:15 до 10:50 та здійснюватиметься за паспортом (або іншим документом, що посвідчує особу), запрошенням ", - йдеться у повідомленні.

В Центрі повідомили, що адреси пунктів тестування вказані в запрошенні-реєстраційній картці, що розміщена в особистому кабінеті кожного учасника пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру.

Цього року для учасників пробного оцінювання також діятиме спеціальний онлайновий сервіс, за допомогою якого можна визначити результат тестування. Сервіс буде доступний з 1 квітня на сайті Українського центру оцінювання якості освіти та в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО, створених на сайтах регіональних центрів.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання з інших предметів відбудеться 8 квітня.

Ознайомитися з результатами пробного ЗНО та завантажити картку учасника з української мови і літератури можна буде 08 квітня 2017 року, з інших навчальних предметів — 14 квітня. Результати проходження пробного тестування зможуть отримати лише ті особи, які внесуть свої відповіді до сервісу визначення результатів.

Схожі новини