Передплата 2024 ВЗ

СБУ перевіряє, чи причетний вбивця Вороненкова до ФСБ

  • 30.03.2017, 08:02
  • 749

Служба безпеки України ще перевіряє, чи був вбивця екс-депутата Державної Думи РФ Дениса Вороненкова Павло Паршов агентом ФСБ Росії.

Про це сказав начальник департаменту захисту національної державності СБУ Віктор Кононенко на брифінгу в Києві в середу, передає УП.

"У випадку з Паршовим - ще поки не доведено, зараз ми над цим працюємо: був він дійсно агентом ФСБ чи не був. Такої інформації немає. Ми її всі разом читаємо в Фейсбуці й інших публікаціях", - зазначив він.

Відповідаючи на запитання про те, на чому базується відповідна заява народного депутата України Антона Геращенка, Кононенко сказав: "Я думаю, що про це потрібно запитати у Антона Геращенка".

У свою чергу, начальник апарату глави СБУ Олександр Ткачук, відповідаючи на запитання, чому СБУ не змогла запобігти вбивству Вороненкова, вказав, що слідство, за яким екс-депутат Держдуми РФ проходив як свідок, здійснювалося Генеральною прокуратурою України, а рішення про застосування заходів захисту до учасника кримінального провадження приймає особа, відповідальна за це слідство.

Схожі новини