Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Посли G7 після зустрічі з Порошенком оприлюднили заяву щодо закону про е-декларування

  • 29.03.2017, 08:00
  • 1 544

Дипломати привітали рішення президента створити робочу групу за участі представників громадських організацій для опрацювання узгоджених змін до цього закону.

Посли G7 після зустрічі з Порошенком оприлюднили заяву щодо закону про е-декларування
Посли G7 після зустрічі з Порошенком оприлюднили заяву щодо закону про е-декларування

Посли країн "Великої сімки" під час зустрічі з президентом України Петром Порошенком підтримали ідею створення робочої групи за участю представників громадянського суспільства для напрацювання законодавчих поправок в закон щодо електронного декларування. Про це йдеться у заяві послів, яку оприлюднила прес-служба посольства Італії в Україні.

"Вони були натхнені обіцянкою президента Порошенка про скликання робочої групи за участю громадянського суспільства для розгляду останніх законодавчих поправок", - наголошується в заяві.

Згідно з повідомленням посольства, під час зустрічі з президентом України посли країн G7 висловили вдячність за прогрес, досягнутий українською владою в стабілізації і реформуванні економіки та здійсненні інституційних реформ, незважаючи на триваючий збройний конфлікт на сході України.

Посли також підтримали зусилля в процесі реформування країни, наголосивши на необхідності консолідації поліпшень в бізнес-середовищі, що сприяють залученню іноземних і вітчизняних інвестицій.

"Посли обговорили з президентом Порошенком низку нагальних питань, які викликають занепокоєння, в тому числі пов'язаних із програмою реформ і боротьбою з корупцією, зокрема, такі як розширення електронних декларацій для представників громадянського суспільства", - йдеться у повідомленні.

Посли підкреслили потребу України в інституційній стабільності як передумові для подальшого реформування. Вони також пообіцяли підтримку Києву на шляху реформ, відповідальність за які перебуває повністю в руках України.

Джерело:Тиждень.ua

Схожі новини