Передплата 2024 ВЗ

В Україні запрацювала міжнародна система переказу коштів AVERS №1

  • 28.03.2017, 20:00
  • 1 405

Національний банк України погодив правила міжнародної платіжної системи AVERS №1 і видав київській платіжній організації цієї системи ПАТ Кредит Оптима Банк свідоцтво від 23 березня 2017 № 33.

Про це повідомила прес-служба Нацбанку.

«Відомості про міжнародну платіжну систему AVERS №1 внесено до Реєстру платіжних систем, систем розрахунків, учасників цих систем та операторів послуг платіжної інфраструктури», — йдеться у повідомленні НБУ.

Також уточнюється, що за правилами міжнародної платіжної системи AVERS №1 учасниками платіжної системи можуть бути банки України та небанківські фінансові установи, що мають ліцензію на переказ коштів без відкриття рахунків та які на підставі договору з платіжною організацією надають послуги користувачам міжнародної платіжної системи AVERS №1 щодо переказу коштів за допомогою цієї системи. Розрахунковим банком платіжної системи є ПАТ Кредит Оптима Банк.

Серед послуг з переказу коштів, які надаються міжнародною платіжною системою AVERS №1, є можливість переказів в межах України в національній валюті (для фізичних та юридичних осіб) та транскордонні перекази в іноземній валюті (для фізичних осіб).

Система підтримує здійснення грошових переказів у гривні, доларах США, євро, рублях РФ.

Джерело: hromadske.ua

Схожі новини