Передплата 2024 «Добра кухня»

У Сімферополі затримали 7 активістів, які планували вийти на мітинги Навального

  • 26.03.2017, 08:43
  • 766

В анексованому Криму, в Сімферополі силовики затримали в суботу щонайменше сімох активістів, які планували вийти на пікети 26 березня.

Про це повідомляє на своєму сайті російський правозахисний портал "ОВД-Инфо".

"У Сімферополі з кафе "Верона" забрали у відділення поліції, за попередніми даними, сім осіб. Про це на гарячу лінію "ОВД-Инфо" повідомив один з активістів", — йдеться в повідомленні.

За даними порталу з посиланням на активіста, затримані обговорювали наміри своєї участі в антикорупційному мітингу в неділю, проведення якого не схвалила окупаційна влада.

"Передбачали вийти з одиночними пікетами. Відомі імена лише двох — Олексій Єфремов і Дмитро Кісієв", — йдеться в повідомленні.

На сайті управління Слідчого комітету Росії по Криму підтвердження цієї інформації немає.

В підконтрольній Кремлю адміністрації Сімферополя раніше відмовили прихильникам російського політика Олексія Навального в проведенні ходи і мітингу в Сімферополі через "неукомплектованість" пакету документів.

Раніше в суботу Леонід Волков, голова передвиборного штабу Олексія Навального, повідомив, що Роскомнагляд надіслав йому листа, в якому зажадав, щоб він попередив читачів свого блогу про "незаконність" запланованих на 26 березня "заходів" на вулиці Тверській в Москві і про можливу відповідальність за участь у них.

Схожі новини