Передплата 2024 «Добра кухня»

Поліція шукає власників речей, знайдених у керівників поліції Шостки

  • 25.03.2017, 20:35
  • 1 408

Поліція просить відгукнутися справжніх господарів цінностей, виявлених при обшуках у керівників поліції міста Шостки Сумської області.

У повідомленні на сайті Нацполіції йдеться, що під час обшуків знайдено чимало цінностей та зброї, походження яких наразі встановлюється.

Поліція зазначає, що після оприлюднення інформації у ЗМІ до правоохоронців почали надходити повідомлення від мешканців різних областей України, які упізнали на відео та фото свої речі, в минулому вилучені у них працівниками Шосткинського відділу поліції.

"Тож, з метою встановлення справжніх господарів цих речових доказів та обставин, за яких їх привласнили затримані, просимо звертатися за контактним номером телефону УВБ у Сумській області ДВБ Національної поліції України 068-348-46-04", - йдеться в повідомленні.

22 березня прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган повідомила, що у начальника Шосткинського відділу поліції під час обшуку виявили тисячі доларів, золото, вогнепальну зброю, значну кількість набоїв, ножі, штикножі та прапор Російської Федерації.

Схожі новини