Передплата 2024 ВЗ

Водій львівської маршрутки, з якої випала вагітна жінка, дізнався про інцидент зі ЗМІ

  • 25.03.2017, 08:47
  • 1 182

Для з'ясування обставин усіх можливих свідків просять зголоситися.

Водій маршрутки, з якої начебто випала вагітна жінка, заперечує цей інцидент. Однак компанія-перевізник просить зголоситися очевидців та надати відеодокази, якщо така ситуація справді трапилася, передає Захід.нет.

Керівництво компанії «Фіакр-Львів», яка обслуговує маршрут №13, що сполучає Левандівку та Сихів, зазначає, що зацікавлене знайти свідків цієї події для з’ясування всіх обставин. За їхніми словами і керівництво фірми, і сам водій дізналися про цей випадок зі ЗМІ, які, в свою чергу, посилалися на повідомлення поліції.

Водій автобуса, який того дня обслуговував маршрут, вже дав всі необхідні пояснення та свідчення в поліції. Але, проїздивши весь день на маршруті, він запевняє, що жодних інцидентів не траплялося, прокоментували на підприємстві «Фіакр-Львів».

«Я весь день пропрацював на маршруті, як зазвичай. І якби з маршрутки й випала жінка, пасажири б відразу відреагували на це і здійняли галас. Я б зупинився і допоміг їй. Жінка могла спіткнутися і впасти вже вийшовши з автобуса. Але це тільки моє припущення, бо я не бачив цього в дзеркалі. Зазвичай, у нас люди такі, що коли бачать, що хтось добігає чи не встиг вийти з маршрутки, завжди повідомляють водія і просять зупинитися. А тут не було такого, ніхто мене не повідомив» , — розповів водій автобуса №13.

У компанії «Фіакр-Львів» зазначили, що 59-річний водій має стаж роботи близько 40 років.

Тому перевізник просить зголоситися очевидців інциденту або надати матеріали відеореєстраторів з автомобілів, які проїжджали по вул. Виговського 23 березня о 9:00, на електронну скриньку [email protected] або зателефонувати за номером 0966310165.

Схожі новини