Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Україна поступилася Хорватії у відборі на ЧС-2018

  • 24.03.2017, 23:39
  • 1 791

Матч закінчився з рахунком 1:0.

Національна збірна України поступилася збірній Хорватії під час відбіркового матчу чемпіонату світу-2018 з футболу, передає УТ.

Відбір ЧС-2018. Група I. 5-й тур

Хорватія — Україна 1:0

Гол: Калініч, 38.

Хорватія могла вийти вперед вже на 15-й хвилині. Віктор Коваленко грубо помилився в центрі поля і дозволив перехопити м'яч Маріо Манджукічу, який вийшов один на один з Андрієм П’ятовим, проте влучив у штангу. Рахунок було відкрито на 38-й хвилині. Гол у ворота збірної України забив Нікола Калініч. Він прийняв м'яч у карному майданчику спиною до воріт, розвернувся і потужно пробив у праву дев'ятку. Хорватія виграла 1-й тайм — 1:0. Після перерви хорвати контролювали ситуацію на полі. Українці могли врятуватися на 78-й хвилині, коли Євген Коноплянка добре пробив зі штрафного, голкіпер відбив м'яч перед собою, Андрій Ярмоленко виявився першим на добиванні, але пробив невдало — вище воріт.

Через поразку українці значно погіршили своє становище у групі I. Тепер вони з 8 очками ділять 3-е місце з Туреччиною. На 2-е місце вийшла Ісландія, яка перемогла Косово. Хорватія завдяки четвертій поспіль перемозі зміцнила своє лідерство у турнірній таблиці і тепер має 13 очок.

Схожі новини