Передплата 2024 «Добра кухня»

Друзі родини убитого екс-депутата Вороненкова шокують заявами

  • 24.03.2017, 12:51
  • 3 433

Друг Людмили Максакової - тещі убитого в Києві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова - актор Станіслав Садальський пояснив перші радісні слова жінки після новини про загибель політика і розповів про ситуацію всередині сім'ї.

Друзі родини убитого екс-депутата Вороненкова шокують заявами
Друзі родини убитого екс-депутата Вороненкова шокують заявами

У своєму "ЖЖ" Садальський пише, що ніхто в родині дружини загиблого парламентаря не міг уявити такого вирішення ситуації, передає "Діалог.UA".

“Но наше общее мнение с Людмилой Максаковой, что Вороненкову еще повезло. Все могло бы быть намного хуже - сидел бы на рудниках. Пускай благодарит Бога, что так случилось! Быть предателем - это, мягко говоря, очень плохо", - пише Садальський.

За словами актора, в родині Максаковою вже третій рік відбуваються постійні сварки і постійні з'ясування стосунків між матір'ю і дочкою. Батьки співачки та дружини Вороненкова були проти переїзду їх в Україну. Навіть після резонансного вбивства мати Марії Максакова не пішла на мирову і не підтримала дочку.

"Три года она (Людмила Максакова - ред.) со своей дочерью не общалась... Людмила внуков любит, в этой ситуации жалеет только внуков", - розговорився Садальський. Актор каже, що після новини з Києва батько Максакової поїхав на дачу.

Схожі новини