Передплата 2024 «Добрий господар»

На місці вбивства Вороненкова "засвітився" журналіст пропагандистського ТРК "Зірка"

  • 24.03.2017, 12:17
  • 1 930

23 березня через кілька хвилин після розстрілу в центрі Києва колишнього депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова на місці злочину з'явився журналіст пропагандистського ТРК "Зірка" Міноборони РФ Олександр Фомін.

Він робив репортаж з місця НП і опублікував фото. Волонтер сайту "Миротворець" Ігор Савчук опублікував в Facebook докази присутності Фоміна на місці вбивства, пише "Діалог.UA".

"Серед білого дня ... Олександр Фомін, передає з Києва інформацію і фотографується на місці вбивства Вороненкова. Відбувається це відразу після вбивства. Збіг? Як він там так швидко опинився? Це, я вважаю, зараз головна зачіпка, йому не можна дати піти ", - пише Савчук.

За його даними, російський журналіст регулярно з'являється в Києві і робить репортажі для телеканалу Міноборони РФ. У кожній інформації він поливає брудом Україну. Ось приклади його заголовків: "Заросший брудом майдан і прапори " Правого сектора ": як виглядає Київ при новій владі", "Будні вермахту" в бандерівському Львові: що побачив блогер "Зірки" на західній Україні ".

Крім цього Фомін також пов'язаний з "Русским центром науки і культури", який працює в Києві.

"Що заважає тряхнути ось цю особину, а також директора згаданого "російського центру "", - резюмував Савчук.

Дані Фоміна вже занесені в базу сайту "Миротворець".

Схожі новини